Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
0 articole in cosul tau
Total produse (cu TVA)
Total livrare (cu TVA) Urmeaza a se stabili
TVA 0,00 lei
Total (cu TVA)
Continuă cumpărăturile Finalizează comanda

DREPTUL DE A FACE O REVENDICARE A GARANŢIEI

În cazul în care cumpărătorul achiziţionează un produs defect, acesta are dreptul de a face o revendicare a garanţiei. Pentru a oferi o evaluare corespunzătoare, este necesar ca produsul returnat să fie curat, complet şi în conformitate cu regulile de igienă sau cu cerinţele generale de igienă. Pe lângă regulile cunoscute în general, Cumpărătorul este obligat să respecte condițiile prevăzute, în certificatul de garanție sau în instrucțiunile produsului, să utilizeze și să trateze bunurile în conformitate cu durabilitatea acestora.

LOCUL ŞI MODALITATEA PROCEDURII DE REVENDICARE A GARANŢIEI

Revendicarea garanției poate fi făcută în scris, prin e-mail la info@ironaesthetics.ro sau prin telefon: 0040 733 399 264. O sa ridicăm de la voi produsele reclamate prin intermediul serviciului de curierat Cargus. Cererea de garanție trebuie să includă o descriere scrisă a defectelor care fac obiectul unei revendicări și dovada achiziției, certificatul de garanție sau confirmarea de primire. Unul dintre documentele de mai sus este suficient pentru a vă exercita drepturile de garanţie pentru defecte (revendicare a garanției). Perioada de garanție va începe în ziua în care sunt îndeplinite următoarele condiții:

a) livrarea Notificării de revendicare a garanţiei către Vânzător,

b) livrarea produsului către vânzător de către cumpărător;

 

PROCEDURA DE SCHIMB

Dacă produsul pe care l-ați comandat nu este cel potrivit, atunci vom putea să îl preluăm gratuit de la adresa dumneavoastră. Va trebui să trimiteți o reclamație la adresa de e-mail info@ironaesthetics.ro, iar după ce această reclamație va fi procesată, vom solicita firmei de curierat să trimită un curier la adresa dumneavoastră pentru a prelua produsul în termen de aproximativ 2 zile lucrătoare. După ce primim coletul și constatăm că produsul pe care ni l-ați returnat, este în regulă, vom trimite un nou colet la schimb, cu produse noi. Această formă de reclamație este posibilă numai pentru produsele plătite și nu se aplică în cazul produselor oferite cadou.

 

PROCEDURA DE RETUR

Dacă doriți să returnați produsul, trebuie să trimiteți cererea pe adresa de e-mail info@ironesthetics.ro și noi o să rugăm firma de curierat să trimită un curier la adresa dumneavoastră pentru a ridica produsul în aproximativ 2 zile lucrătoare. Adăugați acest Formular de Retur în coletul dumneavoastră. După primirea coletului, vom procesa cererea dumneavoastră de restituire cât mai curând posibil. După ce primim coletul și constatăm că produsul pe care ni l-ați returnat, este în regulă, o să vă returnăm banii conform formularului de retur, pe care l-ați completat și introdus în colet. Trebuie să faceți o nouă comandă pentru un alt produs.

 

RESPONSABILITĂŢILE VÂNZĂTORULUI

Vânzătorul este responsabil ca produsul vândut să aibă calitatea şi proprietățile de utilizare solicitate în mod obişnuit de către vânzător sau descrise de către producător și trebuie să respecte cerințele legii cu privire la cantitatea specificată și care corespunde scopului pe care îl indică vânzătorul sau pentru care produsul este folosit de obicei. Vânzătorul este responsabil pentru defectele care apar după achiziționarea produsului în perioada de garanție.

 

Vânzătorul nu este responsabil pentru defecte în cazul în care:

• cumpărătorul a cauzat el însuşi defectul,

• cumpărătorul a ştiut de defectele produsului înainte de primire, iar acesta a primit reducere pentru produs,

• revendicarea garanţiei este în contradicţie cu natura bunurilor, şi anume, expirarea valabilităţii produsului pentru care reducerea a fost acordată,

• defectele au apărut în timpul perioadei de garanţie din cauza uzurii sau rupturii bunurilor, utilizarea lor incorectă sau excesivă, sau care apar după expirarea valabilităţii produsului,

• sunt cauzate de intervenţia cumpărătorului sau a altei persoane asupra produsului sau a părţilor sale.

 

După primirea revendicării garanției, se va elibera un certificat de garanție cu data primirii revendicării, produsul fiind revendicat, când și de unde a fost cumpărat produsul, defectul și prețul produsului. În cazul în care cumpărătorul pretinde un defect, vânzătorul va verifica în mod corespunzător plângerea și va decide imediat asupra soluționării revendicării garanției, în cazuri complexe în termen de 3 zile. Vânzătorul va efectua o rambursare/retur în termen de 30 de zile de la data revendicării garanției.

 

PERIOADA DE GARANŢIE

Vânzătorul este responsabil pentru defectele produselor timp de 24 de luni de la primirea produsului de către cumpărător, în cazul în care perioada de garanție nu este menționată pe produs, pe ambalaj sau pe certificatul de garanție. Dacă produsul aflat în garanție este reparat, perioada de garanție se extinde de la data revendicării garanției şi până la data la care consumatorul este obligat să preia produsul după reparație, chiar dacă nu a făcut acest lucru. Dacă produsul este schimbat cu unul nou, o nouă perioadă de garanție începe de la data primirii produsului sau de la data expedierii de către cumpărător. Dacă revendicarea garanției produsului defect nu este efectuată în timpul perioadei de garanție, dreptul de răspundere pentru acel defect încetează. Cumpărătorul va fi informat asupra soluționării revendicării garanției personal, prin telefon sau prin e-mail.

 

DREPTURILE PROPRIETARULUI

În cazul defectelor produselor pe care consumatorul a pretins să fie reparate în perioada de garanție, acesta are dreptul ca acel produs să fie reparat gratuit, în mod corespunzător și în timp util. În cazul în care defectele nu pot fi reparate și împiedică utilizarea corectă a produsului, consumatorul are dreptul de a schimba produsul sau de a se retrage din achiziție și de a solicita rambursarea prețului de achiziție. În cazul în care defectul poate fi reparat, însă din cauza defectelor care apar după reparație consumatorul nu poate folosi produsul în mod corespunzător, acesta are dreptul să schimbe produsul sau să primească rambursarea prețului de achiziție al produsului. Cumpărătorul are aceleași drepturi ca și în cazul defectelor ce nu pot fi reparate, în timpul reparației produselor defecte în termen de 30 de zile de la revendicare. În cazul defectelor ce nu pot fi reparate și care împiedică utilizarea corectă a produsului, consumatorul are dreptul de a primi o reducere potrivită la prețul produsului.

 

POLITICA PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Conform legii privind protecția datelor cu caracter personal, proprietarului magazinului online www.ironaesthetics.ro se angajează ca orice date cu caracter personal care i-au fost încredințate, să nu fie furnizate niciunei terțe părți, fără acordul proprietarului datelor, și nu va folosi datele personale încredințate niciunei oferte comerciale care nu are legătură cu promovarea www.ironaesthetics.ro. În același timp, proprietarul se angajează să șteargă datele personale din baza sa de date, la cererea clientului, fără a i se oferi vreun motiv.