Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
0 articole in cosul tau
Total produse (cu TVA)
Total livrare (cu TVA) Urmeaza a se stabili
TVA 0,00 lei
Total (cu TVA)
Continuă cumpărăturile Finalizează comanda

Returnarea Produselor

În cazul în care nu sunteți mulțumit/ă cu produsul/produsele primite, mărimea comandată nu este potrivită pentru dumneavoastră sau produsul are un defect, puteți să returnați produsul/ produsele într-un mod foarte simplu.

Completați formularul de retur disponibil pe site-ul nostru și trimiteți produsele prin curier sau alegeți noua metodă de returnare, să duceți când doriți și unde doriți coletul în lockerele Fanbox, trebuie doar să selectați punctul de predare potrivit pentru dumneavoastră sau puteți să duceți și la un sediu Fan courier.

 

FORMULAR RETUR

 

REȚINEȚI

Costurile transportului în cazul unui retur sunt suportate de noi, indiferent dacă alegeți metoda de returnare prin curier sau direct în locker.

Produsul returnat nu poate fi deteriorat, trebuie returnat în starea inițială în care a fost livrat.

După confirmarea solicitării de retur din partea unui reprezentant Iron Aesthetics, dacă aveți nelămuriri în privința returului, puteți să ne contactați pe adresa de email: info@ironaesthetics.ro sau la numărul de telefon 0733399264 (mesaj text, whatsupp sau apel).

După ce ajung produsele la sediul nostru, se va efectua rambursarea banilor pentru produsele returnate, de aceea nu uitați să completați contul IBAN pe formularul de retur.

 

FAN Courier

 

RETURNEAZA PRIN FAN COURIER

Livrarea returului

Aveți posibilitatea de a returna prin curierul nostru produsul/produsele pe care nu le doriți, nu vi se potrivesc sau au un defect, trebuie doar să selectați opțiunea dorită și să pregătiți coletul pentru predare (ambalați corespunzător, incluzând în colet și formularul de retur completat).

Fac excepție produsele care sunt deteriorate, purtate sau livrate greșit.

Termenul de rambursare a sumelor este de 14 zile începând cu data de la care ați transmis solicitarea de retur, cu condiția ca produsul să ajungă la noi în acest termen. În cazul în care returul ajunge la noi cu întârziere din cauza curierilor, termenul de rambursare a banilor se va extinde.

 

Produsele pe care le returnați trebuie sa fie în aceeași stare în care le-ați primit.

Ambalarea produsului/produselor pentru retur

Ambalați produsul cât mai bine pentru a fi protejat în timpul transportului și să ajungă nedeteriorat la sediul firmei. Nu lipiți etichete pe produse.

Curierul vă preia coletele, dar nu vi le ambalează. Ele trebuie ambulate așa cum au ajuns la dumneavoastră sau într-un mod similar.

 

Produsele nu pot fi trimise înapoi către noi dacă sunt folosite sau murdare

Produsele care vor ajunge la noi, prezentând urme de uzură sau folosire, nu vor fi acceptate.

Produsele returnate trebuie să fie aceleași produse care sunt menționate în solicitarea de retur și pe formularul de retur pe care l-ați introdus în colet.

 

Produse care au fost livrate cu un defect/deteriorate/livrate eronat

În cazul în care ați primit produse cu defect din fabrică / deteriorate / livrate greșit de către noi, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa info@ironaesthetics.ro împreună cu dovada corespunzătoare (poze) sau să ne scrieți pe whatsupp la numărul de telefon 0733399264.

În acest caz, trebuie completat formularul de retur și exprimată opțiunea de a primi alte produse în locul celor livrate sau rambursarea banilor.

Costurile transportului sunt suportate de noi în scopul remedierii situației neplăcute care a apărut.

 

Consumatorul are dreptul de a efectua o solicitare de retur pe platforma pusă la dispoziție de vânzător în termenul menționat anterior sau poate scrie pe adresa de e-mail info@ironaesthetics.ro. Pentru eventualele nelămuriri sau informații suplimentare poate apela la numărul de telefon 073339926, poate scrie pe whatsupp sau trimite un mesaj text pe acest număr.

Pentru o evidență clară și o procesare mai rapidă a returului, vă recomandăm să completați formularul de retur pus la dispoziție pe site-ul nostru.