Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
0 articole in cosul tau
Total produse (cu TVA)
Total livrare (cu TVA) Urmeaza a se stabili
TVA 0,00 lei
Total (cu TVA)
Continuă cumpărăturile Finalizează comanda
20.07.2023

Vă dedicaț într-un mod activ exercițiilor și nu știți ce suplimente nutritive să vă alegeți? O să vă sfătuim într-o scurtă prezentare. Nu am uitat nici de nevoile speciale ale organismului masculin și feminin.

26.06.2023

Vitamina B12 este implicată în multe procese din organismul uman. Pentru ce avem nevoie de ea și ce influență are asupra întregii voastre posturi, o să vă dezvăluim în următorul articol.

07.06.2023

Ginkgo biloba provine din copacul cu același nume al genei Ginkgo. Este plantat adesea în parcuri și grădini ca și copac ornamental, pentru extractul din semințele și frunzele copacului, are de asemenea efecte bogate asupra organismului uman, în principiu asupra sistemului circulator și respirator și asupra creierului.

18.04.2023

Testosteronul este un hormon, care joacă un rol important în corpul masculin. E responsabil pentru dezvoltarea sa corectă și supraveghează întreaga gamă de funcții fizice. Ce se întâmplă, când nivelul acestuia începe să scadă dintr-un motiv anume și ce e de făcut?

24.03.2022

Proteinele sunt asociate mai ales cu acumularea de masă musculară, dar în afară de sportivi, sunt importante și pentru oamenii obișnuiți. Proteinele ar trebuii să facă parte dintr-o alimentație variată, deoarece funcția lor în fiecare organism uman este foarte importantă.

05.01.2022

În corpul nostru, se crează prin acțiunea razelor UV și o putem completa și din alimentație. Însă doar alimentația sănătoasă, nu o va completa într-o cantitate suficientă.