Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
0 articole in cosul tau
Total produse (cu TVA)
Total livrare (cu TVA) Urmeaza a se stabili
TVA 0,00 lei
Total (cu TVA)
Continuă cumpărăturile Finalizează comanda
24.08.2023

Toată lumea poate avea parte de bucuria ce reiese din alergat. Este importantă doar buna voastră dispoziție și respectarea unora dintre recomandările principale. O să vă sfătuim în următoarele rânduri cum să începeți cu alergatul.

23.08.2023

Aveți în beci o bicicletă care nu este folosită și vă gândiți ce să faceți cu ea? Sau vă căutați un sport care să vă asigure suficientă mișcare? Oricare ar fi situația, să începeți cu ciclismul, este o alegere bună, în orice caz. Să priviți natura înconjurătoare de pe bicicletă, este captivant. În plus, aduce cu sine mai multe beneficii pentru sănătatea voastră, portofelul vostru și pentru planetă.

15.08.2023

Sunteți în căutare de haine noi, pe care să le purtați la antrenamente și nu știți să vă orientați în cantitatea materialelor utilizate? Pentru a vă facilita procesul, în următoarele rânduri, am pregătit pentru voi un rezumat al celor mai des utilizate textile și proprietățile lor principale.

10.08.2023

Ați știut că la fel de importantă ca exercițiul în sine, este și alimentația, pe care o aveți în timpul zilei, și în special după antrenament? Mâncarea după antrenament nu este doar un premiu pentru distrugerea voastră la sală, dar are grijă de întreaga regenerare a corpului. Ce ar trebuii să mâncați așadar după și ce nutrienți aveți nevoie să completați?

03.08.2023

Exercițiul aduce cu sine o grămadă de avantaje, care au un efect pozitiv asupra sănătății voastre. În timp ce inima, creierul sau vasele de sânge se adaptează ușor activității fizice, în ceea ce privește articulațiile, acestea sunt obligate să suporte de fiecare dată o greutate mai ridicată. Cum să le protejați împotriva uzurii prea mari?

01.08.2023

Ați observat vreodată la vizitarea sălii, că unii dintre bodybuilderi utilizează niște benzi din material înfășurat în jurul încheieturilor atunci când ridică ganterele? Aceste ajutoare de antrenament, le găsiți sub denumirea curele fitness și în oferta noastră. Care este rolul lor și cum să le utilizați corect, o să vă răspundem în următoarele rânduri.