Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
0 articole in cosul tau
Total produse (cu TVA)
Total livrare (cu TVA) Urmeaza a se stabili
TVA 0,00 lei
Total (cu TVA)
Continuă cumpărăturile Finalizează comanda
15.08.2023

Sunteți în căutare de haine noi, pe care să le purtați la antrenamente și nu știți să vă orientați în cantitatea materialelor utilizate? Pentru a vă facilita procesul, în următoarele rânduri, am pregătit pentru voi un rezumat al celor mai des utilizate textile și proprietățile lor principale.

03.08.2023

Exercițiul aduce cu sine o grămadă de avantaje, care au un efect pozitiv asupra sănătății voastre. În timp ce inima, creierul sau vasele de sânge se adaptează ușor activității fizice, în ceea ce privește articulațiile, acestea sunt obligate să suporte de fiecare dată o greutate mai ridicată. Cum să le protejați împotriva uzurii prea mari?

01.08.2023

Ați observat vreodată la vizitarea sălii, că unii dintre bodybuilderi utilizează niște benzi din material înfășurat în jurul încheieturilor atunci când ridică ganterele? Aceste ajutoare de antrenament, le găsiți sub denumirea curele fitness și în oferta noastră. Care este rolul lor și cum să le utilizați corect, o să vă răspundem în următoarele rânduri.

27.07.2023

Ați simțit durerea în timp ce ați alergat sau când ați coborât de pe deal? Cel mai probabil, suferiți de genunchiul alergtătorului. Durerea care izbucnește în zona genunchiului nu este o problemă la cei care sunt mai în vârstă, dar apare tot mai des și la cei tineri, oameni cu vitalitate. De ce apare și cum poate fi tratată?

21.07.2023

De vină este metabolismul meu! Cu siguranță ați mai auzit și voi această plângere, eventual si voi aveți tendința să credeți că aveți un metabolism lent. Da, este direct răspunzător pentru depunerea nedorită a grăsimilor în corp, dar nu vă lăsați dezamăgiți de asta – să îi dați un impuls să lucreze mai repede nu este chiar imposibil!

21.06.2023

Regimul hidric a devenit așadar, în ultimii ani, un trend modern și recomandările garantate, parcă ne copleșesc la cât sunt de multe. Despre faptul că apa este esențială pentru corpul nostru, nici nu încape discuția. Toate aceste sfaturi se bazează pe realitate sau în unele cazuri, este vorba despre mituri?